餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【铜锣湾热拌米线🔥|风味炸物小食好滋味】🐨热拌米线 $35up推荐度:⭐️⭐️⭐平时米线都系食有汤底嘅,今次就想挑战下冇汤会点~ 米线唔会煮到好淋偏爽身,捞埋秘制肉酱食少少辣好惹味,而且有花生令成碗食落好有口感...️.🐨小锅米线 $35up推荐度:⭐️⭐⭐️米线有啲偏淋,汤底浓郁香醇,又唔会饮到腻口,少少辣,但整体上就无咩太特别....🐨炸鲜竹龙虾卷 $24 + 🐨炸春卷 $25推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️两款都炸到外脆感觉,春卷系松脆、龙虾卷就爽脆~ 加上唔会炸到好干,入面仲保留到少少汁!而且味道调得好好~-----☼-----☼-----☼-----☼-----☼-----云桂香米线专门店📍地址:铜锣湾骆克道450号地舖🐨推荐度:😋😋😋/5💰人均价格:$50-100🪸环境:👾🗣️服务:👍🏻👍🏻📸食物打卡度:💡🛠️分类:#HTB铜锣湾 #HTB米线 .#铜锣湾美食 #铜锣湾 #米线 #炸物 #美食推介
.#foodie #hk #hkfoodie
#HTB美食推介