2023-10-09
又再嚟尚座食lunch la~真系好钟意呢度,环境好又唔贵,服务又好可以过一个休闲既下午~镇江肴肉将平时啫喱状位置混合老陈醋,唔需要再点醋,同一般食法唔同,唔会比酸味抢左~好有层次🫶🏻冰镇柚子鲜鲍腍得嚟又好弹牙~加埋柚子好清新🍊烟熏素鸭味道有d似烟熏左既鲜竹卷🥕杨枝沙律虾球虾球好大只~新鲜弹牙,估唔到虾可以同杨枝甘露咁夹🥭职员介绍呢个时我都有d担心🫢香酥烤鸭🦆片皮手法高明,完全冇皮下脂肪~烤鸭考得好酥脆,鸭肉好鲜嫩,配合医料、青瓜、哈密瓜、蒜蓉、葱味道好夹唔会盖过鸭香念面皮有个电炉保温keep住温度花胶云吞鸭汤花胶又大又厚~好足料🤤小笼包皮薄鲜甜多汁,唔油腻~每次都必食👍🏻拔丝琉璃鲜果 分别有苹果同香蕉系入面,外脆内软。靓得嚟又好食,唔会太甜 💗个人比较钟意苹果味🍎2-12人分别有唔同既套餐,唔洗惊人少试唔到好多野~叫套餐就可以每样都食到👍🏻晚市套餐价都好优惠,我已经预约左下星期,同屋企人嚟食😍
又再嚟尚座食lunch la~
镇江肴肉
香酥烤鸭🦆
花胶云吞鸭汤
花胶又大又厚~好足料🤤
小笼包
皮薄鲜甜多汁,唔油腻~每次都必食👍🏻
拔丝琉璃鲜果
晚市套餐价都好优惠,我已经预约左下星期,同屋企人嚟食😍