2024-11-12
***🏡 Coast Seafood & Grill (Fashion Walk)📍 铜锣湾Fashion Walk食街华高大厦地下C及D号舖💰 人均200-400位于铜锣湾噶特色海鲜牛扒餐厅 简约木系装潢 充满欧陆风情有室内和室外的位置 聚会坐得舒服餐厅性价高🌟系Fashion Walk附近都算系人气餐厅 吸引唔少人帮衬 节假日就建议早少少来排队 同朋友试左以下几款 出品都非常唔错👍⭐️ Shrimp Spicy Chorizon Empanada $135听店员介绍 一来就先试左西班牙馅角外表炸到黄金香脆 外形似饺子内里系芝士拉丝馅 夹杂香辣鲜虾风肠⭐️ Burrata Cheese, Heirloom Tomato, Pesto and Basil Salad $145跟住系意大利经典布拉塔芝士配有几杂锦番茄沙律口感非常清新 芝士奶香味十足作为开胃菜系非常唔错噶选择⭐️ Creamy Mushroom Soup $95食西餐必备噶经典忌廉蘑菇浓汤汤底非常浓郁 食到一粒粒蘑菇碎跟餐仲配埋蒜蓉法包⭐️ Skate Wing 最后主食我地试左香煎魔鬼鱼裙边控制火候啱啱好 连皮煎鱼肉鲜嫩多汁搭
💰 人均200-400
⭐️ Skate Wing
最后主食我地试左香煎魔鬼鱼裙边
控制火候啱啱好 连皮煎鱼肉鲜嫩多汁
搭配牛油汁 增添另一番风味
#eatwhatulike #hkig #hkblogger #香港美食 #香港探店 #香港旅游攻略 #美食日常 #美食探店 #香港打卡 #铜锣湾 #探店 #Fashionwalk #人气打卡餐厅 #铜锣湾美食 #香港美食推荐 #铜锣湾打卡餐厅 #海鲜牛扒 #香港好去处