2022-05-26 52 浏览
Sean Cafe and Lounge @seancafehk 铜锣湾高质粉红花花Sean Cafe推出咗全新晚餐menu,今次加入咗多款特色主菜同甜品,卖相味道依然都系咁有水准。菜式选择都系咁多,有齐意粉、汉堡、扒类。佢地既All Day Breakfast同流心芝士黑豚肉玉子配饭都好吸引。.🌟香煎日本水治 Yamato 黑豚猪鞍架配无花果、杂菜 $228 另配有前菜同饮品 前菜三拣一:是日餐汤、烟三文鱼慕丝窝夫、凯撒沙律 我拣咗是日餐汤,今日系蘑菇汤🍄🥣,饮落粒粒蘑菇,好足料,好饮黑豚猪鞍架🐖好大件,表面煎到焦脆,卖相好吸引!肉质扎实,但唔鞋。配菜有新鲜无花果、薯仔🥔同炸洋葱🧅,.🌟鲜奶抹茶🍵 $28 饮品可加钱转其他有靓拉花,我抹茶够浓郁.🌟黑森林梳乎厘pancake 🥞 $108几推介呢款甜品🫶🏻一份有3件,好有空气感,入面超松软,有入口即溶嘅感觉。Topping 有果仁碎、朱古力碎、朱古力酱同朱古力粉。朱古力味嘅存在感好高,朱古力人要试吓.📍Sean Cafe and Lounge @seancafehk 铜锣湾谢斐道Tower 535 G01地下
前菜三拣一:是日餐汤、烟三文鱼慕丝窝夫、凯撒沙律
🌟鲜奶抹茶🍵 $28
饮品可加钱转其他
有靓拉花,我抹茶够浓郁
🌟黑森林梳乎厘pancake 🥞 $108
几推介呢款甜品🫶🏻
一份有3件,好有空气感,入面超松软,有入口即溶嘅感觉。
铜锣湾谢斐道Tower 535 G01地下