铜锣湾百乐中心十三楼呢度,有间细细哋嘅小店。🌃 虽然环境细,但系设计简洁,出品亦高质。⁣⁣✨⁣⁣⁣⁣海胆酱牛油果蟹肉意大利面 ($168) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣全部意粉沾上满满嘅海胆酱,好浓味。😚 再加上蟹肉,令到鲜味更加突出。🦀 而且加上牛油果,反而有种清新嘅感觉,好夹。🥑 意粉咬落都好弹牙,唔淋,口感好好⁣。⁣🍝⁣⁣⁣⁣法式云呢拿千层蛋糕 ($48) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣一个好嘅千层蛋糕当然饼皮要薄,而呢度嘅都ok薄。🤏🏻 而忌廉做得特别出色,因为好有云尼拿香味,入口亦都重cream味。🥛 质感够轻软,而且层次分明,唔错。⁣😋⁣
⁣⁣⁣

海胆酱牛油果蟹肉意大利面 ($168) [好味度:8/10]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
海胆酱牛油果蟹肉意大利面

法式云呢拿千层蛋糕 ($48) [好味度:8.5/10]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
法式云呢拿千层蛋糕
海胆酱牛油果蟹肉意大利面