2019-05-30 72 浏览
Lunch同同事去揾食,突然想食中菜,上网睇过日喜楼环境阔落,坐得舒服, 就去食个午餐😙午市都几抵食,一般都系$90至$130左右,每款午餐都配前菜、点心及饮品,埋单时先知原来仲唔使加一😯 一点前离座仲有九折不过我哋赶唔切😂入到餐厅店员服务好好,即问我哋饮咩茶, 拣咗铁观音, 但茶味较清。前菜有木耳、肴肉、茄子等🍆 点心有红油抄手🥟及煎饼, 都几丰富☺️午餐拣咗葱爆牛肉配白汤猪骨煨面, 葱爆牛肉炒得好香牛肉够林, 白汤猪骨煨面清清地配葱爆牛肉就刚刚好😉另外叫咗油淋鸡配担担面,油淋鸡分量都几多,食落有啲似茶熏鸡味道,唔算太滑, 但都ok😎 担担面面质几好食,但相对地觉得偏辣🌶️🍜散叫咗四色小笼包,热辣辣,皮较薄,唔错。 有四款味道,但食落去分唔出系咩味😆餐饮仲可以拣红枣茶,非常健康。 午餐唔使加一真系好抵食,而且好丰富😎赞!

担担面面质几好食,但相对地觉得偏辣🌶️🍜