2022-01-06
반찬앤쿡 Banchan and Cook (时代广场) (铜锣湾)今日同左frd嚟铜锣湾睇戏食饭😆😆上次食过banchan另一间分店,野食超高质🥰环境又靓,所以今次嚟左铜锣湾呢间分店再食一次🤣❤️韩式卡邦尼意粉 $88 🍜意粉质感好正,唔会太淋身❤️而且好有韩国特式,creamy既白汁令意粉好入味,唔错🥰烧酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜 $162🍖一入到餐厅见到呢个黑毛猪好受欢迎,所以叫左嚟食🤣食落口黑毛猪嘅味好浓,好香,肥瘦亦都好均匀,唔会觉得好腻😋而且配埋生菜同大蒜会中和返肥肉嘅口感,整得好讲好好食😍甜辣无骨炸鸡 $108🍗黎到韩国餐厅,紧系要试下d 炸鸡😝炸鸡嘅味道好唔错,虽然系炸鸡,但系都仲食到鸡味🤣而且d 炸粉唔会太厚,令到炸鸡嘅口感好好,配埋d 甜辣酱啱啱好❤️烤朱古力棉花糖 $78🍫呢个真系超级无敌邪恶😆😆流心朱古力配脆脆棉花糖真系好正🤣对于朱古力爱好者,嚟到一定要叫🥰食完会好满足热济州鲜奶绿茶 $42🍵🥛冬天紧系要饮热饮啦😚仲要系热鲜奶绿茶❤️饮完暖粒粒🥰唔会好苦😆个人好中意呢款野饮!冻士多啤梨红桑子梳打 $42🍹呢杯野饮卖相好吸引😍一开始以为会好甜,但原来唔系,啱晒d 唔钟意饮
韩式卡邦尼意粉 $88 🍜
烧酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜 $162🍖
甜辣无骨炸鸡 $108🍗
烤朱古力棉花糖 $78🍫
热济州鲜奶绿茶 $42🍵🥛
冻士多啤梨红桑子梳打 $42🍹
呢杯野饮卖相好吸引😍一开始以为会好甜,但原来唔系,啱晒d 唔钟意饮太甜嘅朋友🤣士多啤梨同桑子嘅味道好出,又唔会抢左大家嘅味,配搭得好好😋
铜锣湾分店既装修都好靓😚野食都一样咁好食!推荐大家嚟试试🥰
地址:铜锣湾勿地臣街1号时代广场9楼922-923号舖