2019-06-18
今次依间餐厅系位于铜锣湾,同朋友行完街顺便可以食饭😋位置好近铜锣湾站E出口,方便就脚👍🏻餐厅设计以红黑色系为主,再配以柔和灯光,气氛格调一流😚🥗 沙律吧餐厅最与别不同嘅地方系设有沙律吧,可以比大家任选钟意嘅菜同生果选择自己喜欢嘅沙律配搭😍除左蔬果外,仲有青口同埋虾🦐Menu有不同款式嘅牛扒可以拣🥰啱晒钟意食牛嘅朋友🤓我地叫左一份美国顶级纽约客牛扒和一份意大利饭两个人share~🦞 干邑龙虾浓汤餐汤系鲜甜浓郁嘅龙虾汤💕汤上面嘅淡忌廉仲本左个心型❤好有心思🤩仲有暖笠笠餐包😚🥩 美国顶级纽约客牛扒我地叫左5成熟,牛扒唔难切开。牛扒肉质鲜嫩,牛肉味好足,喜欢浓味嘅朋友可以蘸烧汁🤤🍟 炸薯条薯条系跟上面嘅牛扒餐嘅,热辣辣好好食😋可以蘸埋黑松露酱一齐食🤗🍄 香煎老虎大虾配黑松露鲜忌廉饭两只老虎虾真系好大🤩煎得好香,啖啖肉😆而且大虾切得好好,好容易就可以用刀餐剥壳👍🏻意大利饭好有黑松露味,口感烟韧,分量适中😝
🥗 沙律吧
🦞 干邑龙虾浓汤