2021-11-08
餐厅不设订位,星期六下午两点到要排15分钟,唔算好耐。餐厅虽然环境唔算大,座位有小小逼,但都算舒服写意。Cafe仲可以带狗狗黎!小编今次净系试咗一款甜品同埋饮品,整体感觉几好但不太突出。希望下次试埋主食会有惊喜!-----------------------------咸牛肉炒蛋花生酱窝夫 $88【8.2/10】呢个咸甜嘅配搭好特别,但系食落去味道都冇乜违和感,咸甜夹杂下唔系好分得开咸牛肉同花生酱嘅味道😂 花生酱唔算太浓,唔会食到好济。因为炒蛋比较湿润,令到窝夫有少少淋。大家如果黎记得叫呢款招牌菜!-----------------------------Latte Tiramisu $58 【6.9/10】Latte tiramisu嘅卖相好吸睛,而且一次过满足想同时想食甜品同饮野嘅大家🤪 平时食开嘅tiramisu都好甜,但系tiramisu cream唔会太甜,唔会太有罪疚感。而Latte偏苦,可以中和一下甜度。虽然ladyfingers可以浸落latte,但系浸嘅时间要好好拿捏,小编就唔太钟意浸淋😂-----------------------------价钱 🌕🌕🌕🌖🌑味道
咸牛肉炒蛋花生酱窝夫 $88【8.2/10】
Latte Tiramisu $58 【6.9/10】