2021-12-18 20 浏览
早几日去工展会行吓,所以喺铜锣湾揾吓嘢食,见到呢间外墙系蓝色嘅Cafe睇落几打卡咁样,就一于试吓~呢间Cafe主要提供轻食,all day breakfast 同埋bagel为主。Egg Benedict $108底层嘅麦包比较烟靭有咬口,上面流心蛋半熟程度唔会太生,牛油果又软又香🥑仲有烟三文鱼份量都唔少,配搭嘅沙律落咗油醋汁,酸酸地好开胃。Hogan Croffle with Seasonal Fruits and Ice Cream $88牛角包整成嘅窝夫🧇牛油味香浓而且好松脆,唔会咬落一团粉。配搭士多啤梨🍓忌廉同埋雪糕🍦一口接一口食到停唔到!Tonic Espresso $42好特别嘅一杯咖啡☕️口感清爽,行到热嚟返杯最啱~Matcha Latte $45呢度嘅咖啡全部都可以做拉花,仲可以加入五个字嘅英文字母!我呢杯抹茶拿铁就拉咗只熊仔好得意,而且抹茶味浓郁,一啲都唔甜~

Egg Benedict $108

Tonic Espresso $42
好特别嘅一杯咖啡☕️口感清爽,行到热嚟返杯最啱~

Matcha Latte $45