2022-11-18 931 浏览
Jouer🎂💕……….到生日又系食蛋糕嘅时候!今次同一位同我相差一日出世嘅朋友一齐庆祝生日,大家都想买𠮶细细个嘅生日蛋糕,可以打卡,同时又不想浪费蛋糕,普遍最细又打卡able嘅蛋糕size都系4吋,对于两个人黎讲都有点大,但朋友揾到Jouer嘅蛋糕系有baby size,仲有不同口味、不同款式嘅蛋糕选择,仲设有门市可以去攞蛋糕😝……….🥂红莓香槟蛋糕 (Baby size 3吋) $228·这个充满少女心粉红色的baby size蛋糕,见到已经心心眼,啱哂两个人一齐share食!蛋糕上面有迷你甜甜圈和心形马卡龙,仲有少少金箔点缀,增添了高贵感,外层涂抹了粉色的奶油霜,有奶油、玫瑰香槟果冻和覆盆子果盘夹在香槟海绵蛋糕之间。整体蛋糕嘅味道食落去甜甜地,海绵蛋糕偏湿润,口感厚实。最赞系个size,啱哂两至三个人食,唔怕浪费食物又可以打卡嘅蛋糕😛p.s. 蛋糕上的花瓣是不可食用……….💰人均 $114/per person (2人)
Jouer🎂💕

🥂红莓香槟蛋糕 (Baby size 3吋) $228

p.s. 蛋糕上的花瓣是不可食用

……….

💰人均 $114/per person (2人)
外卖自取