2006-08-26
放工等埋fd后六点九倒上到去, 但waiter 话八点有人包场, 七点九要清场, 问我地介唔介意, 我地都唔谂住坐耐, 所以都ok, 但有几个女仔上到黎见咁就走左.我叫左巴西鸡扒(蒜蓉汁)长通粉, 鸡扒好香, 如果去埋皮会更好, 蒜蓉汁唔错呀. 饮冻蜂蜜姜茶, 比较淡左少少.fd个烟三文鱼螺丝粉沙律都ok, 不过烟三文鱼同螺丝粉沙律本身都系冻o既, 我个fd话愈食愈冻, 所以唔咁配会好d (要饭, 意粉, 长通粉, salad系自己拣). 但系杯草莓沙冰(个名唔记得) 就好好饮.今次冇人, 可能包场关系唔可以坐耐, 所以都静(除左播o既歌), service 好好, 埋单时waiter 话不次冇人包场可以坐耐d. 平均set dinner 系$50 几啦,而且唔收加一, 抵*会再o黎!!
坐耐, 所以都ok, 但有几个女仔上到黎见咁就走左.
会再o黎!!