2023-04-16
铜锣湾夸张应援主题店 之前成日黎饮珍奶 呢次试试2杯新品 题外话 呢到成间店都变左姜涛应援主题店 都几大 keep住都有fans拎住公仔黎打卡.⭐️完熟苹果冰茶$28😍苹果果肉几多 饮落啖啖都有🤔但唔系用透明杯 睇唔到😋果肉香甜好饮 但轻轻搞一搞都几甜要俾啲心机搞返一阵 先平均到 之后就岩岩好啦但我就系钟意佢咁甜 重果香.⭐️荔枝玫瑰乌龙$29第2杯 都唔错 变色渐层都好靓但饮完甜野 所以觉得好苦😅果肉都明显冇苹果咁多.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_铜锣湾#hkfunfoodrecord黄店 .#花斑茶社 (骆克道) (铜锣湾)地址:铜锣湾骆克道470号地舖.⭐️评分:味道:4/5环境:-/5 应援主题服务:-/5抵食:3.5/5.钟意睇野食既朋友仔 记住帮手like分享 同揿埋右上钟仔超感谢你嘅支持🙏🏻一齐见证我脂肪成长..#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #h
⭐️完熟苹果冰茶$28
果肉都明显冇苹果咁多
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_铜锣湾
#hkfunfoodrecord黄店
#花斑茶社 (骆克道) (铜锣湾)
地址:铜锣湾骆克道470号地舖
⭐️评分:
味道:4/5
环境:-/5 应援主题
服务:-/5
抵食:3.5/5
钟意睇野食既朋友仔 记住帮手like分享 同揿埋右上钟仔
超感谢你嘅支持🙏🏻一齐见证我脂肪成长
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食评
#铜锣湾美食 #台饮 #珍珠奶茶 #一日一黄店