睇开都知我成日去牛大人食打边炉,因为佢嘅牛真系好好食!又其系佢既澳洲M9和牛 真系超重牛味🫶🏻🫶🏻今次就去左铜锣湾到到食牛大人,尼间铺头面积比较细,但相对人手都比较足,野食都好快送到黎,汤底方面都绝对唔马虎,一上枱已经闻到好大浸牛骨味,加上味道带点微辣,非常惹味。-👅:汤底 :(牛大人红烧牛骨锅 )(澳洲极上和牛)$258/278汤底有10款,款款都劲吸引,唔同价钱既餐牌最大既分别系佢地牛既质素,而其他款式都系会一样:有海鲜 🦞、菜类、蛋饺、小食等等 。-👅:澳洲M9和牛 (必食推介)呢款澳洲M9和牛是澳洲极上和牛套餐赠送,另外两款套餐是没有的;和牛颜色鲜艳,牛脂分布平均,肉质嫩滑🫶🏻🫶🏻-👅:安格斯牛小排(必食推介)呢款重点推介必试牛小排,牛肉味道香浓,入口相对较肥美,牛脂味较重,推介必试🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️-尼个套餐有包和牛牛丸4粒食落口爽口弹牙,仲充满啖啖汁 。极上和牛主要食一口牛,食落口充满牛味同嫩口同时肥瘦适中👍🏻-最后会每人送一盒雪糕🍦分别有Häagen-Dazs同movenpick雪糕🍦-📍牛大人📍分店地址铜锣湾分店:铜锣湾骆克道463-483号铜锣湾广场二期5楼
👅:澳洲M9和牛 (必食推介)
👅:安格斯牛小排(必食推介)
📍牛大人📍
分店地址