8点左右同屋企人喺铜锣湾食完饭,之前见人share过夜晚去james bon bon买易买好多😍,所以就黎试下😌。去到前面大约有10个人,等大约10min就买到啱啱好呢转既最后几只🤤。入到去讲要咩味,店员就会直接喺焗盘夹,不过因为灯光比较暗,睇唔清仲有咩味,所以店员等我同屋企人拣有啲唔耐烦🙈。🔅原味菠萝皮 ($8/1 | $15/2)一只大约有手掌咁大,大约9cm左右。麻糬波波几烟韧,唔会干争争,菠萝皮外脆内软,食落又唔会散晒(当然都会跌少少碎),平时钟意食菠萝包既我食得好满足😂。🔅抹茶 ($10)抹茶味唔算好浓,可能始终个波波本身都系原味,得菠萝皮系抹茶味。食落去开头都闻到几香抹茶味,但食食下又唔系好觉🙈。🔅伯爵茶 ($10)对比起抹茶,earl grey味浓好多,好香🤤,热辣辣食真系好正!🔅朱古力 ($10)朱古力味个人唔觉得算好浓,主要既朱古力味都系来自朱古力粒🍫。🧑🏻‍🍳温馨提示气炸返5min左右其实都同啱啱出炉差唔多,但就真系要摆一摆先好食…如果唔系就热气到爆炸…我气炸完即刻食第二日已经生飞滋同牙肉肿😂。💬新鲜热辣辣食的确唔错,比起之前食既麻糬波波都烟韧软糯,不过拎到返屋企其

🔅原味菠萝皮 ($8/1 | $15/2)

🔅抹茶 ($10)

🔅伯爵茶 ($10)

🔅朱古力 ($10)

🧑🏻‍🍳温馨提示

💬新鲜热辣辣食的确唔错,比起之前食既麻糬波波都烟韧软糯,不过拎到返屋企其实都扁左唔少…虽然唔同既味唔算好出,但都系好食既,价钱都唔算贵,不过真系夜晚去开铜锣湾先会去排一排,等太耐真系不了。
外卖自取