2024-10-25
✔️咖哩牛舌菠萝包 $58牛舌煮得软腍入味 咖喱系港式咖喱𠮶种 会比较辣🌶️菠萝包嘅甜味同咖喱汁系意想不到地夹🤤 不过略嫌咖喱汁有点太多 底下块包会比较湿🥹✔️老油条爆芝士 $20讲唔停好钟意呢个!好似平时啲芝士条咁🧀 但系皮就薄脆啲🥰 而且有极多芝士🤩 不过佢就配咗个甜酱有啲奇怪 讲唔停都系觉得斋食好食啲🙈✔️惹味鸡脚筋 $10✔️大葱鸡肉串 $10呢两款真系好抵食😮 鸡肉好厚肉不过就唔算好滑🤫 更加推荐嘅系鸡脚筋 爽脆得来有啲咬口 加埋辣味粉十分之惹味🤤✔️港式烧蜜糖多士夹雪糕 $48讲唔停超级推荐大家点呢个‼️ ‼️系简单嘅配搭但系好好味 脆卜卜又带微微嘅蜜糖香😚 中间再加埋云呢拿雪糕真系有冰火交融嘅感觉❄️🔥✔️蒜蓉菜圃烧广岛蚝 $48超级大只嘅广岛蚝🦪劲厚肉食落超级满足❤️✔️山椒鳗鱼汁烧白鳝 $48呢个唔太推荐 白鳝好细件 而且唔够爽弹🥲✔️芫荽鸡丝手抓饼 $58底下嘅手抓饼原来系葱馅饼嚟 不过面头嘅芫荽鸡丝会盖过咗葱抓饼嘅香味 讲唔停觉得分开食好食啲~✔️忌廉煮蚬 $68蚬肉非常大只鲜甜!忌廉味不重 唔会盖过咗蚬肉本来嘅味道🥰🥰✔️兔治鸡肉棒(配日本蛋)$28✔️紫苏鹿儿岛鸡颈肉 $28✔️盐烧牛舌芯
✔️老油条爆芝士 $20
✔️惹味鸡脚筋 $10