之前开左冇几耐𠮶阵 仲做紧有set优惠‼️108蚊就可以食到个burger 薯条同野饮🤤不过而家佢地都好似都做紧其他优惠🫣系时候又去encore🤤🐽Belly’s smash 芝士牛肉汉堡第一次必叫🍔简简单单一个cheeseburger都可以咁好食🥹啲芝士🧀好邪恶😈配上佢地既smash USDA prime 牛肉🥩同平时既汉堡唔同 牛肉压成薄身 煎到啱啱好有少少焦 食落去好juicy好有牛味🤤然后好钟意个包系软熟既 连埋半溶既芝士🤤真系好正好好食吖🫣🐽薯宝平时通常都系得薯条同蕃薯条拣 呢到竟然有薯宝可以拣 仲要唔洗加钱😳钟意食薯饼既我 紧系唔可以放过啦😛佢就好似迷你薯饼咁 个量仲要超级多‼️粒粒都好香脆 好有薯味😝🥔🐽卡津辣味蕃薯条 +$5另外加左5蚊转左Cajun味既蕃薯条🫣份量一样都咁多😍每条都好香脆 好有蕃薯味🍠不过就唔系好食到有Cajun🥲似普通牌蕃薯条多啲!🐽特制梳打水食burger点少得肥仔水呢🤭除左汽水之外🥤仲有4只唔同味既特制梳打水🤤有荔枝 西柚 白桃同青柠😋全部都超解腻😝

🐽Belly’s smash 芝士牛肉汉堡

🐽薯宝