芝士鸡煲好耐之前系九龙区食过一次,印象中都几好食🤣原来铜锣湾都有分店,同女朋友一齐再试吓芝士鸡煲😎😎 店舖好大间,环境都超大坐得好舒服😌🤌🏻 黄金芝士鸡煲(小)芝士份量按喜好选择,因为我哋都钟意食所以拣咗激量🤣🤣谂起都好邪恶🤣好多芝士轻松做到拉丝效果🧀两个人叫咗细煲都好够,鸡件份量好多,加上啖啖芝士好邪恶,食食吓都饱饱地🤣当中仲有其他边炉配料,可以拣坐份/半份都可以😎🪄手切霜降牛颈脊 小牛肉都几滑,牛味重🪄令鲜炸响铃 半份 🪄哈哈虾中宝 半份 哈哈虾中宝大大粒 而且真系有几只虾的手🪄小手打五宝拼盘 半份 五宝拼盘每款丸有一粒,成粒乒乓波咁,半份都已经有唔同口味好好足够🪄令翡翠苗半份 🪄稻庭鸟冬 🪄竹蔗茅根(壶)🚩米走鸡Deluxe @runningchicken_ hk铜锣湾渣甸街50号渣甸中心3楼#addifoodie #addifoodie铜锣湾#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去处 #周末好去处 #goodfood #香港探店#米走鸡 #芝士鸡煲 #芝士边炉🫕

🤌🏻 黄金芝士鸡煲(小)

当中仲有其他边炉配料,可以拣坐份/半份都可以😎
🪄手切霜降牛颈脊 小
牛肉都几滑,牛味重
🪄令鲜炸响铃 半份
🪄哈哈虾中宝 半份
哈哈虾中宝大大粒 而且真系有几只虾的手
🪄小手打五宝拼盘 半份
🪄令翡翠苗半份
🪄稻庭鸟冬
🪄竹蔗茅根(壶)

铜锣湾渣甸街50号渣甸中心3楼

#addifoodie #addifoodie铜锣湾