【铜锣湾邪恶芝士拉丝Pizza🍕Mr. K Pizza N Chicken】-登龙街不嬲出名多野食🌭🌮🌯今日小编要介绍嘅系呢间新开簿饼炸鸡店🍗🍕🍕𝕄𝕣. 𝕂 ℙ𝕚𝕫𝕫𝕒 ℕ ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟🍕🍕-餐厅环境干净整洁😜墙上有个pizza同鸡仔嘅logo🐓晚餐嘅menu有得嗌二人餐或者散嗌😛餐厅主打手工pizza同埋double-cheese嘅芝加哥pizza🧀仲有韩式炸鸡🍗意粉🍝沙律🥗同小食可以选择💁🏻‍♀️-😋海鲜狂热芝加哥薄饼🍕$215+1如果你系芝士爱好者嘅话🧀🫕小编会话呢个芝加哥薄饼系『必嗌』!入面有双重水牛芝士😍可以拉丝打卡一流😎仲有鱿鱼、蚬肉、青口、蟹肉棒、青椒等配料🫑加埋秘制Mr.K酱🥰味道相当丰富~(超饱肚🤰🏻食一块己经饱饱地😂)值得一提的是佢嘅黑糖包批底😌系自己搓架食落烟韧有咬口😙批边擦咗啲蜜糖🍯咸甜嘅配搭几特别😜好味指数:🌕🌕🌕🌕🌘-😋双拼炸鸡🍗 $218+1双拼炸鸡有十件😙都几多下~小编拣咗经典甜辣炸鸡同埋黑煻年糕炸鸡😜听店员讲😗炸鸡系跟足韩国食谱🇰🇷比较地道小编觉得炸衣都脆😖不过略嫌有啲硬鸡肉肉质鲜嫩😌小编觉得甜辣酱同炸鸡夹啲同埋黑糖年糕烟韧香口🤤可以一试!好味指数:🌕

登龙街不嬲出名多野食🌭🌮🌯

仲有韩式炸鸡🍗意粉🍝沙律🥗同小食可以选择💁🏻‍♀️

海鲜狂热芝加哥薄饼
😋海鲜狂热芝加哥薄饼🍕$215+1
如果你系芝士爱好者嘅话🧀🫕
小编会话呢个芝加哥薄饼系『必嗌』!
入面有双重水牛芝士😍可以拉丝打卡一流😎
(超饱肚🤰🏻食一块己经饱饱地😂)
值得一提的是佢嘅黑糖包批底😌系自己搓架
食落烟韧有咬口😙批边擦咗啲蜜糖🍯咸甜嘅配搭几特别😜

好味指数:🌕🌕🌕🌕🌘

😋双拼炸鸡🍗 $218+1
双拼炸鸡有十件😙都几多下~
甜辣炸鸡
小编拣咗经典甜辣炸鸡同埋黑煻年糕炸鸡😜
听店员讲😗炸鸡系跟足韩国食谱🇰🇷比较地道
黑煻年糕炸鸡
小编觉得炸衣都脆😖不过略嫌有啲硬
鸡肉肉质鲜嫩😌小编觉得甜辣酱同炸鸡夹啲
同埋黑糖年糕烟韧香口🤤可以一试!

好味指数:🌕🌕🌕🌕🌑

荔枝梳打

😋茘枝梳打🥤$35+1
朋友口渴嗌咗杯嘢😗味道正常~

📍Mr. K Pizza N Chicken (铜锣湾)
铜锣湾登龙街36-48号登辉大厦地下B号舖
💸人均消费:$170