2022-09-26 119 浏览
近!推介购物完落脚好地方~希慎shopping完想找地方食晚餐,俾我揾到间系非常近嘅串烧店,离商场/地铁站5分钟路程。尼间串烧店新开张人流唔多,位于渣甸坊密密麻麻嘅摊档里面,我会建议行渣甸街小巴站转左入去。入到去地方宽敞,座位舒适,我地坐左靠墙位置。由于行到攰又肚饿,好快就叫左野食。我会推介以下5🌟美食👇🏻:衰佬五花肉🌟🌟🌟🌟🌟menu见到个名笑左出黎😂,好奇心驱使试下叫黎食,点知衰佬又几好食几juicy㖞lol 俾我想像中无咁肥,罪疚感无咁大haha蒜香腐皮🌟🌟🌟🌟🌟睇得出个厨有心机,腐皮里面有馅,味道好夹,好好食!我地系咁encore🤣经典台湾肠🌟🌟🌟🌟🌟一啲都唔幼身,坚好味juicy,调味几好,唔系传统食咸重口味!锡纸鸭血粉丝🌟🌟🌟🌟🌟味道香辣带少少麻,热辣辣鸭血同粉丝入哂味,值得一试。即烧生蚝🌟🌟🌟🌟🌟即烧好烫手下,建议等一阵先食。烧蚝好大只,抵食,蒜香味道不错!小酥肉🌟🌟🌟🌟🌟香口松脆,卖相靓仔~百香水果茶🌟🌟🌟🌟🌟有茶味唔会死甜,里面有新鲜生果粒,几fresh,几解油腻同开胃!总结,feel到尼间舖有heart做,串烧好味,特饮新鲜水果有诚意。我会encore返黎食,希望水
近!推介购物完落脚好地方~

我会推介以下5🌟美食👇🏻:

衰佬五花肉🌟🌟🌟🌟🌟

蒜香腐皮🌟🌟🌟🌟🌟

经典台湾肠🌟🌟🌟🌟🌟

锡纸鸭血粉丝🌟🌟🌟🌟🌟
味道香辣带少少麻,热辣辣鸭血同粉丝入哂味,值得一试。

即烧生蚝🌟🌟🌟🌟🌟

小酥肉🌟🌟🌟🌟🌟
香口松脆,卖相靓仔~

百香水果茶🌟🌟🌟🌟🌟

总结,feel到尼间舖有heart做,串烧好味,特饮新鲜水果有诚意。我会encore返黎食,希望水准keep到~

薄切烧牛舌
蒜香烧生蚝