2023-11-26
位置喺谢斐道,同地铁站只系2分钟嘅路程开业超过10年,出品有保证枱与枱之间嘅位置都好宽敞,喺铜锣湾可以远离繁嚣同啲朋友喺度聚下都几好前菜榄油蒜片烟辣肠炒八爪鱼满满八爪鱼同埋辣肉肠,炒得好香,辣肉肠嘅辣味balance攞得几好,唔会太咸都唔会太辣,几开胃💕主菜慢煮24小时美国安格斯牛肋骨伴干葱红酒烧汁原条肋骨原条起骨切件,慢煮后牛肉味超浓,肥瘦适中,肉质软腍,淋上红酒烧汁,非常惹味可口,配菜仲有原个baked garlic! 好味!同温室红萝卜,满足🥰手撕法国油封鸭腿肉牛肝菌意大利饭每一啖都有满满鸭腿肉,饭粒有嚼感配以浓郁嘅牛肝菌酱汁,呢个Cambo真系冇得输,好味😋饮品Ice latte 同埋曲奇豆腐奶昔佢饮品超大杯!上枱我吓亲😂 latte 奶泡香滑,曲奇豆腐,奶昔满满一大杯,仲要淡淡都有曲奇味带奶香 ho jeng🥰系一个同朋友聚聚或者可以带自己宠物去嘅好地方🫶
位置喺谢斐道,同地铁站只系2分钟嘅路程
开业超过10年,出品有保证