cafe zense食物嘅份量大又好味,性价比几高感觉比平时一般嘅楼上cafe食物更加有诚意~餐厅环境宽敞(仲有室外座位!),云石设计装修配上柔和灯光,令人放松写意(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)榄油蒜片烟辣肠炒八爪鱼 $128·˖✶前菜小食有好多款,本身想食冬阴公青口拣左好耐最后叫左佢( ˚ཫ˚ )八爪鱼肉质鲜嫩,仲有薯仔、辣肠同八爪鱼一齐炒,炭烤嘅味道超惹味,好开胃不过食得多有小小咸慢煮24小时美国安格斯牛肋骨伴干葱红酒烧汁 $298·˖✶牛肋骨原条去骨厚切送上经过长时间慢煮,牛肉变得好软嫩,每一啖都充满肉汁,牛肉味道超浓~再加上干葱红酒烧汁,一试难忘。✨手撕法国油封鸭腿肉牛肝菌意大利饭 $158·˖✶平时食油封鸭腿都系原只鸭腿上,而呢度嘅就手撕埋好方便。鸭肉肉质丰润多汁,同牛肝菌嘅香气完美融合,酱汁又浓郁又creamy!(*´∀`*)杂莓乳酪沙冰 $48·˖✶提子乳酪沙冰 $52·˖✶佢哋有好多款沙冰可以拣,而且份量好大!绝对系解渴嘅好选择 •̀ᴗ•́杂莓同提子嘅酸甜味道,同乳酪嘅轻盈口感完美搭配,两款都好好味!
cafe zense食物嘅份量大又好味,性价比几高
感觉比平时一般嘅楼上cafe食物更加有诚意~

榄油蒜片烟辣肠炒八爪鱼 $128·˖✶
前菜小食有好多款,本身想食冬阴公青口
拣左好耐最后叫左佢( ˚ཫ˚ )
不过食得多有小小咸
榄油蒜片烟辣肠炒八爪鱼

慢煮24小时美国安格斯牛肋骨伴干葱红酒烧汁 $298·˖✶
牛肋骨原条去骨厚切送上
再加上干葱红酒烧汁,一试难忘。✨

手撕法国油封鸭腿肉牛肝菌意大利饭 $158·˖✶

杂莓乳酪沙冰 $48·˖✶