今次嚟到铜锣湾啦🦶🏻平时因为太远都好少过嚟添🤣之前有朋友介绍呢一间餐厅既炸鸡🍗同埋pizza🍕都好正嫁😽咁啱嚟到咁就去试一试先🫶🏻🧊双拼pizza (蟹肉乐园芝加哥/烧烤派对芝加哥)$235唔好以为呢个pizza🍕好似细细个咁🙊但入面内有干坤㗎🤤加入咗双倍份量嘅水牛芝士🧀趁佢热辣辣🔥芝士拉丝拉到好长嫁🧀好少食到一个Pizza咁多份量嘅芝士,饼底质地够晒松软🍕最外面加入咗少少蜜糖🍯食落有少少甜甜地嘅感觉,蟹肉乐园加入咗千岛酱,令pizza酸酸甜甜😆咬一啖面头都食到唔少既蟹肉🦀同蚬肉,烧烤派对既烤鸡🐔唔会干争争,烧烤味道都好突出,上面薯角🥔仲要够大条,呢一个pizza🍕两个人食就perfect哂🧊蒜香蜜糖炸鸡 半份$128炸鸡🍗嘅份量都唔少,有五件大大件既炸鸡,仲要旧旧都冇骨啖啖肉👻咬落去炸皮好松脆,上面嘅蒜香蜜糖酱带有蒜香味🧄仲令到炸鸡甜甜地,味道方面都唔错,炸鸡入边够晒嫩滑,有唔少既肉汁流出来,炸鸡嘅质素都几好😙整体嚟讲都几推荐大家嚟试吓😍位置邻近地铁站,价钱方面又唔系好贵,pizza嘅双倍芝士,好适合芝士控嚟挑战下🤪而家透过用OpenRice嚟book 位,享有八五折既优惠嫁😳预先b

🧊蒜香蜜糖炸鸡 半份$128

而家透过用OpenRice嚟book 位,享有八五折既优惠嫁😳预先book位唔驶等咁耐,仲可以有discount 添🤩

人均消费💵: $200-220
性格比: 9/10
好食程度😋:9.5/10
回头指数💓:9/10

📍Mr. K Pizza N Chicken (铜锣湾)
铜锣湾登龙街36-48号登辉大厦地下B号舖