🧡❤️💛露营烧和牛🔥有冇试过露营烧和牛?😆今次嚟到铜锣湾露营烧宫崎和牛🏕️一入到餐厅真系有种露营感觉🥰以露营为主题嘅餐厅真系好少见,依度又大又温馨,喺到烧肉肉都几写意!❣️赏月套餐❣️ $688/位依个套餐有刺身、前菜、炸物、野菜、豚肉、鸡肉、宫崎和牛、推荐和牛、饭/面、甜品、饮品,真系超丰富!上菜嘅时候好surprise😳用圆盘上,围住𠮶烧炉特别有feel!圆盘上就系有刺身、前菜、炸物、野菜!🩷刺身🩷有三文鱼、北寄贝、带子、吞拿鱼腩等等😍最岀色紧系吞拿鱼腩啦!吞拿鱼腩油香又嫩!🧡炸物🧡有虾虾天妇罗🍤、炸鱿鱼🦑,配上餐厅特制酱汁,解腻又好食!❤️宫崎和牛❤️主角系宫崎和牛🤤五款和牛部分各有特色!宫崎和牛肉眼,肉味浓又易入口!宫崎和牛腹腩口感丰盈,入口会有好香和牛味!🥩烧嘅时候要注意时间同埋控制火候🤣因为和牛好抢火㗎!💜豚肉💜想食豚肉依度都有!黑豚梅头同埋黑豚腩肉你哋钟意食咩呢?黑豚梅头啱晒钟意肉感嘅朋友仔啦!🐽🤍寿喜烧🤍烧肉肉都唔够?一于食埋寿喜烧!和牛寿喜烧又香又诱人,最后加入蔬菜🥬吸埋汤底精华!🖤饭/面🖤食烧肉又点可以冇紫菜饭㗎?依度嘅紫菜饭同埋乌冬都好正!🍜💛甜品💛甜品系卷蛋,忌廉体软滑细腻
🧡❤️💛
露营烧和牛🔥

❣️赏月套餐❣️ $688/位

露营烧和牛

🩷刺身🩷
刺身

🧡炸物🧡
有虾虾天妇罗🍤、炸鱿鱼🦑,配上餐厅特制酱汁,解腻又好食!
炸物

🖤饭/面🖤
食烧肉又点可以冇紫菜饭㗎?依度嘅紫菜饭同埋乌冬都好正!🍜
紫菜饭

💛甜品💛
甜品系卷蛋,忌廉体软滑细腻,甜甜嘅味道为是日晚餐画上完美句号!
甜品

🩷白桃乳酸饮品🩷
食烧肉配乳酸饮品真系好夹!清爽嘅味道刚好解腻🍹
乳酸饮品

依间餐厅嘅主题好特别,以露营生活为主题,大至环境气氛,小至餐具都有露营感觉,真系好有feel🏕️!依度仲有唔同选择,下次食埋其他先!BTW记得save post,方便向店员查询有关餐点啦❣️

📍露营生活
📍铜锣湾轩尼诗道502号黄金广场4楼