2024-02-06
💭几个月冇食过Burger🤭寻晚收工系铜锣湾揾咗间汉堡店 位置系铜锣湾时代广场隔离 超级方便✨餐厅主打汉堡同意大利雪糕 汉堡即叫即做 大嘅十分钟就有得食 绝对系值嘅等👍🏻 我估唔到系咁有惊喜😍─═★:;*─═☆:;*─═★:;*─═☆:;*─═★:;*🔸古代汉堡 $119面包烤得外脆内软 系用牛油煎过同搽咗一层牛油所以好重牛油香 好大块和牛 块肉劲juicy 切开好多肉汁出晒黎🤤牛肉上加上青酱 啱哂我口味 酸酸地同有蒜香味 好好味👍🏻🔸烟肉芝士牛肉汉堡 combo $125Combo系有埋薯条 薯条系幼身个只 好香脆呢个汉堡最大嘅分别系多咗个烟肉 烟肉煎到好脆好脆 配埋肉味香浓嘅和牛汉堡扒同半熔芝士 油脂感较重 爱食肉嘅朋友必叫呢个 味道一流🤤🔸Blackcurrant Mango Drink +$35加$35叫咗杯嘢饮 叫之前冇乜太大期待 点知原来系几好饮 除咗好fresh之外 甜甜嘅芒果味非常突出 而且好解腻
🔸古代汉堡 $119
🔸烟肉芝士牛肉汉堡 combo $125