厨师发辨9件寿司定食同朋友一直都好钟意食厨师发辨,因为一定会有新鲜感.加上呢间自己之前都食过几次,真系超级好味.而因为座位有限,所以唔会好迫,但要黎食就最好早D订定位.境观方面,食住可以望到个大球埸,系几好既享受,而且店员好nice,整体都好干净卫生.白虾寿司, 右口鱼寿司,金目绸寿司平政鱼寿司, 深海池鱼, 赤鯥寿司海胆寿司,炙烧大拖罗,油厚鱼寿司9款寿司各有千秋,而自己比较觉得小食到系, 赤鯥寿司, 平政鱼寿司同油厚鱼寿司.呢3款寿司除咗比较小食到,所以可能觉得味道更胜一筹..而呢3款都系比较油脂浓厚,但又唔会过份肥腻,所以的确好吸引.而且你会感受到每啖都油香四溅.食到lamlam脷.而其他寿司虽然系其他日式餐厅可能都会食到,但师博嘅刀功,同心思细密足以睇得出绝不马虎.单单系海胆都大多泻出嚟的确惊喜,其实除咗9件选择,仲有最多16件可以拣,款式好多选择.
厨师发辨9件寿司定食

白虾寿司, 右口鱼寿司,金目绸寿司
平政鱼寿司, 深海池鱼, 赤鯥寿司
海胆寿司,炙烧大拖罗,油厚鱼寿司