2024-12-07
#pb食在铜锣湾 #pb韩国菜系列 铜锣湾高质韩国菜🇰🇷今次想介绍呢间位于铜锣湾sogo附近嘅韩国菜😋 店内环境好大 装修好似韩国大排档咁 用色好colourful😍 其中有几个店员系韩国人 感觉好正宗🤪 星期五晚去到满哂座 好受欢迎 建议想去嘅朋友book位先🥰 除左铜锣湾 佢系旺角、尖沙咀都有分店👍🏻.食物选择好多 有锅类、炸鸡、紫菜包饭、韩式煎饼、炒年糕等😋 比较特别嘅会有酱油蟹、酱油虾、米酒猪脚😍 价钱$65-$500不等🤪 佢嘅价钱唔算好抵食 不过胜在几大份👍🏻 饮品方面有Cocktail、沙冰、韩国烧酒、Highball等🥰🔹韩式牛肉海鲜锅🥘推介❤️ 整体超大份 建议3-4人share食🤪 牛肉份量好多 味道好似平时韩式烧烤嘅牛肉 好惹味😋 海鲜有虾、鲍鱼、扇贝、八爪鱼等 特别一赞鲍鱼、八爪鱼 食落唔会好硬、好韧 👍🏻🔹蜂蜜牛油炸鸡(半份)🐣推介❤️ 有半份选择几好😍 蜂蜜牛油味好香 微微咸咸甜甜👍🏻 炸皮好薄 咬落依然好juicy😋🔹Bingo特制紫菜包饭🍙份量都几多 有11旧👍🏻 入面有芝士、牛肉、腌萝卜、青瓜、红萝卜丝 几足料😋🔹水冷面(少辣)🍜正常发挥 唔太惊喜🤪🔹水蜜
铜锣湾高质韩国菜🇰🇷
🔹韩式牛肉海鲜锅🥘
🔹蜂蜜牛油炸鸡(半份)🐣
🔹Bingo特制紫菜包饭🍙
🔹水冷面(少辣)🍜
正常发挥 唔太惊喜🤪
🔹水蜜桃碳酸水🍹
🔹士多啤梨忌廉沟鲜奶🍹
整体✨ 呢间韩国菜位于铜锣湾sogo附近 位置好方便👍🏻 食物选择好多 价钱虽然唔算好抵食 不过胜在几大份😍 今次试左新出嘅韩式牛肉海鲜锅 好食、份量又多😋 大家去开铜锣湾都可以试下🥰
Bingo & Cook (京都广场) (铜锣湾) · 🤝🏻🤪
铜锣湾骆克道491-499号京都广场2楼