2023-09-15 260 浏览
去嘅时候系圣诞节夜晚🎄好钟意餐厅入面嘅布置灯饰好靓🤩 同平时cafe嘅风格唔同𝐍𝐨 𝐁𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐫𝐲系主打工业风🖤 经过希云街又想揾间cafe坐🤩 或者同朋友一齐chill下嘅绝对推荐试下😋-🥂𝙽𝚘 𝙱𝚘𝚞𝚗𝚍𝚊𝚛𝚢 𝙳𝚎𝚕𝚞𝚡𝚎 $𝟷𝟸𝟾呢间cafe主打嘅就系All Day Breakfast🍽 份量比我想像中大好多😮 一个女仔未必食得哂🙈 佢嘅摆盆好精致😍 烟三文鱼系花嘅形状🌸 打卡一流📸 牛角包好松软🥐 烟肉几脆口煎得啱啱好🥓 值得一提嘅系佢嘅牛乳炒蛋🍳 唔会太重奶味之余又炒得够滑🤤 大啡菇好juicy唔会太干🤩 不过个人唔系几食到辣🥵 所以觉得德国肠略嫌太重黑椒味盖过咗本身嘅肉味🥩 但整体嚟讲值得推荐🥰 绝对系高质嘅all day breakfast👍🏻-🥂𝙼𝚞𝚜𝚑𝚛𝚘𝚘𝚖 𝙲𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢 𝚁𝚒𝚜𝚘𝚝𝚝𝚘 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙲𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 𝚊𝚗𝚍 𝙱𝚊𝚌𝚘𝚗 $𝟽𝟾平时好少食意大利饭🙈 因为好惊𠮶种食完好滞嘅感觉🥺 但呢间嘅risotto感觉上唔算太creamy😆 蘑菇同个sauce好夹😋 饭粒嘅软硬度适中🍚 唔会软到太烂 但又未至于粒粒分明😛 烟肉同上面提过嘅一样👍🏻 整体嘅感觉唔会太
去嘅时候系圣诞节夜晚🎄
回头度:🐽🐽🐽
价钱:🐽🐽🐽
💰人均消费:$100-$200
  • All  day  breakfast
  • No Boundary Deluxe All Day Breakfast