2023-05-23
呢间嘅将军澳分店我都成日食,绝对系信心保证,今次出开铜锣湾都系食佢🤭店员推介happy hour,有嘢食之余又有啤酒饮,都几抵!拣咗新鲜青口配蒜香白酒牛油汁($168)啲青口食得出系好新鲜,加埋啲汁好夹,佢仲有两块面包仔可以点啲汁嚟食!烧虎虾带子田园沙律配柠檬油醋汁($128)虎虾烧到好爽口,系我钟意食嘅口感,加埋柠檬油醋汁,系一个好开胃嘅头盘!松叶蟹肉软壳蟹饭($148)佢里面除咗有松叶蟹肉之外,仲有温泉蛋,飞鱼籽,仲有青瓜丝,食落去一啲都唔漏,好有口感,加埋上面大大只软壳蟹,好吸睛!好多甜品都已经卖晒,最后拣咗苹果金宝芝士蛋糕($88),第一次食呢个配搭嘅芝士蛋糕,一上枱见佢个size都几大,原本都好怕会好漏食唔晒,但最后唔觉唔觉成个都食晒😂
好多 甜品都已经卖晒,最后拣咗苹果金宝芝士蛋糕($88),第一次食呢个配搭嘅芝士蛋糕,一上枱见佢个size都几大,原本都好怕会好漏食唔晒,但最后唔觉唔觉成个都食晒😂