2023-10-29
松驰熊fans~ 见到即刻要去打卡🤣🍜 特制黑酱油拉面 $98入面有叉烧同猪软骨 叉烧好厚 食落有啲柴😵💫 猪软骨几入味同冧 食落反而有惊喜🤩拉面偏爽口 几啱我食✅ 汤底会偏咸成碗得一块牛奶熊嘅鱼肉 有啲失望🫠 如果好似沾面咁 有哂一家人会开心啲🍜 特制沾面 鱼介酱油汤 $108自己少食沾面 所以唔知出面嘅系唔系都系咁 叉烧系冻切 而且厚同硬 层肥膏都硬哂 沾完汤口感都好差🙈 蟹柳仲有少少冰系面鱼介酱油汤好咸😵💫面都系好爽口 有嚼口 同埋有齐一家人嘅鱼片😍2碗面溏心蛋都好靓~🍗 炸鸡拼章鱼烧 $69炸鸡好好食 新鲜炸起 皮唔会好厚 肉厚同juicy👍 章鱼烧味道都唔错 不过入面得一粒非常迷你章鱼🤣另外有块松松熊嘅牛油曲奇 好食!好香牛油味 又唔会好甜😍🥤 特制百香果梳打 $39 送环保袋一个就系普通百香果酱 加梳打 见送环保袋所以叫左杯😆松驰熊主题做到10月31日 食物质素就唔算出色 建议食酱油拉面🤓 fans打个卡都可以嘅😉
🍜 特制黑酱油拉面 $98
拉面偏爽口 几啱我食✅ 汤底会偏咸
🍜 特制沾面 鱼介酱油汤 $108
鱼介酱油汤好咸😵💫
面都系好爽口 有嚼口 同埋有齐一家人嘅鱼片😍
2碗面溏心蛋都好靓~
🍗 炸鸡拼章鱼烧 $69
另外有块松松熊嘅牛油曲奇 好食!好香牛油味 又唔会好甜😍