2023-06-22
吉列你只牛($258) + 古法烤黑毛猪(西班牙豪华豚)($268) + 超级污糟大大条鱿鱼墨汁扁面($158) + 夏日热辣辣好热好热降温椰子沙冰($56) + 你今日饮左益力多柚子沙冰末啊?($56) (另加一)Mamaday又返返嚟铜锣湾喇welcome back💛🥳🎉🎉旧舖三年前食过,当时评价好得好多人排队,book位都要提早两星期🤓重开后装潢摆设贯彻一向玩味浓风格,靓㗎,唔系俾cheap装修呃你去打卡𠮶啲🤪吉列你只牛系一个set嚟,有吉列牛、虾沙律、水波蛋饭,够晒丰富👍🏻外层脆脆松化好香口,肉质超软腍🤤古法烤黑毛猪肉质靓有口感,猪肉香味浓郁;鱿鱼墨汁扁面有香浓嘅墨鱼汁,食完个咀中毒咁✌🏿少少咸唔腥,意粉软硬适中,大大只爽口弹牙鲜鱿鱼好好食🦑两杯沙冰好巨型,好饮!店员好好礼貌又helpful💕餐厅除咗装修之外,餐牌设计都好搞鬼,玩味100,虽然我石器人get唔到啲菜式名个笑点喺边😂😂总结食物质素好,铜锣湾区唔伏之选,你值得试试💁🏻♀️