2023-05-30
铜锣湾小小角落外卖咖啡店,位处景隆街(Sogo后面),好方便✨布置成一架外国food truck🚐绿色银色型格吸晴,好啱打卡📸焙茶抹茶Latte,卖相好靓💚茶粉研磨得幼细,顺滑浓郁,焙茶味加抹茶嘅回甘,唔会比牛奶味抢咗fo,after taste好香,非常适合抹茶控💚💚💚好味嘅抹茶焙茶饮/食品唔系咁易遇上🥹🫶🏻顶层缓缓流泻嘅渐层效果打卡一流,而家夏天喺街咁热🔥一定要饮冻嘢爽吓❄️OERO曲奇攞上手几重吓,真材实料🍪顶层有块Oreo,中间都有块Oreo,入面布满松脆嘅朱古力粒😋👍🏻花生酱肉松夹心Bagel口感烟韧,甜而不腻,作为轻食very good💚女咖啡师好nice☺️店舖车身有个走马灯打卡位,可以比客人打名或句子,好玩,我都整咗✌🏻