2025-02-01
我地黎到铜锣湾觅食拣左人气打卡西餐厅 入到去既感觉好梦幻墙身亦有不同有趣既金句而且舖头仲系pat同BB friendly 餐厅下次可以带包包一齐黎食😋我地拣左二人餐我地发现佢既餐牌啲食物名都几得意😆前菜🥡手撕鸡|明太子手撕鸡同明太子酱既配合估吾到都几衬,而且再加上蟹柳丝和生菜沙律半碟,感觉亦比较新鲜主菜🥡可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面温泉蛋同明太子酱捞埋一齐粘喺意大利扁面上,𠮶个口感极度丰富,而且吾会好腻🥡大虾鲜茄海鲜意大利饭大虾配合鲜茄不嬲都系绝配加上海鲜炖意大利饭,汤汁精华全部融入饭中,真系一绝饮品🍸73.5%朱古力最好味我地叫左个冻既朱古力,73.5%吾会太苦亦吾会太甜🍸自家制士多啤梨果jam梳打好鬼fresh而呢杯就真系好fresh,士多啤梨果jam配合梳打水,饮落口𠮶下真系好清爽,而且果jam都吾会太甜,刚刚好甜品-今日咩心情?是日甜品系柚子柠檬芝士蛋糕估吾到柚子柠檬同芝士蛋糕既配合都几好食,酸酸甜甜再加上芝士既奶香都几衬
拣左人气打卡西餐厅
🥡可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面
大虾鲜茄海鲜意大利饭
🥡大虾鲜茄海鲜意大利饭
饮品
73.5%朱古力最好味 & 自家制士多啤梨果jam梳打好鬼fresh
🍸73.5%朱古力最好味
我地叫左个冻既朱古力,73.5%吾会太苦亦吾会太甜
🍸自家制士多啤梨果jam梳打好鬼fresh
甜品-今日咩心情?
甜品-今日咩心情? - 柚子柠檬芝士蛋糕
是日甜品系柚子柠檬芝士蛋糕