2024-11-01 429 浏览
装修很有特色,玩味十足,摆设很用心,每个角落都系打卡位,有大玻璃窗采光,系度用餐感觉好舒服,仲系宠物友善餐厅呀。平日有「喂饱你」午餐,包头盘、前菜、主食、饮品、甜品,成set好丰富。员工几有活力又快手,下单后好快就有嘢食,食物整体不错,环境好啱来打卡。头盘:🔸田园沙律 / 🔸汤沙律菜清新开胃,杂菜汤清甜。前菜:🔸炸鱿鱼圈/ 🔸鸡翼鱿鱼圈同鸡翼都炸得好香脆可口。主食:🔸蟹肉石斑鱼蛋包饭配忌廉汁个石斑鱼外面脆里面鱼肉嫩滑👍🏻蛋香滑同忌廉汁几夹,如果可以多啲汁更好😜🔸Homemade Cheese Burger 🍔 个包几松软,双重芝士正,汉堡扒厚身,仲有脆薯条。饮品:🔹Americano🔹Yuzu Oolong Tea柚子茶酸爽清新,只杯仲好靓😍甜品:🔹Homemade daily cake 以Tiramisu 甜品作结尾好圆满😚,咖啡味浓,湿润软绵口感带点酒味😋

1953 浏览

头盘:
🔸田园沙律 / 🔸汤
沙律菜清新开胃,杂菜汤清甜。

前菜:
🔸炸鱿鱼圈/ 🔸鸡翼
鱿鱼圈同鸡翼都炸得好香脆可口。

主食:
🔸蟹肉石斑鱼蛋包饭配忌廉汁
🔸Homemade Cheese Burger 🍔
个包几松软,双重芝士正,汉堡扒厚身,仲有脆薯条。

饮品:
🔹Americano
🔹Yuzu Oolong Tea
柚子茶酸爽清新,只杯仲好靓😍

甜品
🔹Homemade daily cake