而家去食饭, 多数都系揾楼上餐厅了!因为旺区好多地舖都又贵又唔好食, 性价比低~ 同埋又多人, 食个饭都要急急脚, 唔可以同朋友慢慢享受......今次就约埋闺蜜去楼上CAFE又食又倾!食得开心, 又可以慢慢倾计, 结果倾到成11点都唔舍得走XD赶唔切去奶奶屋企接返个囡, 哈哈, 好彩有老公帮手~~~今次选了位于铜锣湾TIMES附近的小桃咖啡室!!!!!!我最喜欢佢地有个靓VIEW! 可以睇晒成个TIMES SQUARE景色~ 虽然楼层唔高, 但也很宁静舒服呢~((题外话, 原来小桃咖啡室的上手餐厅是女仆cafe呢~))蘑菇汤, 味道浓郁, 充满了蘑菇香, 好滑身添~饮品点了:  焦糖可可 $48 & 异国恋人 $52因为我近期不可以饮冰品, 所以无缘品尝小桃咖啡室的多款特色饮品!!!每样都好吸引呀!!! 异国恋人由香蕉+菠萝打成的沙冰, 我好想好想饮!!XD小食盘: 蜜糖肠 + 脆炸虾饼 $98滋味小吃, 好岩做前菜, 虾饼够脆热!蜜汁鸡中亦 $68女仔真系好喜欢食鸡亦XDXD 煎过的鸡亦配埋沙律菜, 感觉无咁邪恶~得奖菜式(!!) 魁北克舖天薯条 配 酱烧猪仔全骨 $198/HAL
而家去食饭, 多数都系揾楼上餐厅了!

今次就约埋闺蜜去楼上CAFE又食又倾!

赶唔切去奶奶屋企接返个囡, 哈哈, 好彩有老公帮手~~~
今次选了位于铜锣湾TIMES附近的小桃咖啡室!!!!!!

我最喜欢佢地有个靓VIEW!

蘑菇汤
蘑菇汤, 味道浓郁, 充满了蘑菇香, 好滑身添~
焦糖可可 $48 & 异国恋人 $52
饮品点了:  焦糖可可 $48 & 异国恋人 $52

每样都好吸引呀!!!
异国恋人由香蕉+菠萝打成的沙冰, 我好想好想饮!!XD
蜜糖肠 + 脆炸虾饼
小食盘: 蜜糖肠 + 脆炸虾饼 $98

滋味小吃, 好岩做前菜, 虾饼够脆热!
蜜汁鸡中亦
蜜汁鸡中亦 $68

魁北克舖天薯条 配 酱烧猪仔全骨
得奖菜式(!!) 魁北克舖天薯条 配 酱烧猪仔全骨 $198/HALF

牛仔骨非常之软腍, 酱汁好入味, 唔会好浓味, 分了少少香甜感~~

同埋, 半份都好大份!! 两个女仔食唔晒XD
魁北克舖天薯条 配 酱烧猪仔全骨
魁北克舖天薯条, 用左MOZZARELLA芝士同埋特色酱汁调味~

加上刚刚炸起的薯条, 非常MATCH!!!! (但都好热气好邪恶XD)
CHEESE CAKE
就算食到几饱, 作为一个女生, 总要点返个甜品,

咁先叫完美!!

我地点了一个CHEESE CAKE同一个心太软~~
心太软
心太软, $58

即叫即焗, 时间要等耐一点, 但都值得,

因为一切落去, 流心果下, 真系好治愈~~~~

今晚食得好开心, 除左食物不错外, 环境也非常合适朋友们去倾计, 我仲见到有好多BOARDGAME可以玩~ 而且唔赶人架! 我地坐左成3-4个钟XDXD 都仲好好服务!!! 佢地仲可以包场添~~ 我见餐牌有好多PARTY FOOD! 会按不同人数有不同食品及价钱, 好贴心~~~
蘑菇汤
焦糖可可 $48 & 异国恋人 $52