喺铜锣湾嘅街头巷尾🏙️揾到一间好有feel嘅Mozy Cafe & Bar🍴🍸一入去就觉得好舒服😌环境写意🎨好适合同三五知己倾吓计👥食吓好嘢🍽️店主超级友善😊令人觉得好亲切🤝唔怪得有咁多熟客成日光顾🚶‍♂️🚶‍♀️食物方面🍲真系一绝👍前菜嘅明太子三文鱼米纸卷😋😋质素同味道都系一流🥇三文鱼同意大利饭包喺越南米纸入面🐟煎到香脆🍳risotto嘅口感加上明太子嘅咸香🐟真系够晒味👅主菜我简咗苹果木烟熏🪵🪵西班牙黑毛猪鞍扒👌配上嘅藜麦同苹果🍏味道新鲜🌿猪扒烟熏嘅香味🐖闻落去就令人食指大动🤤猪肉鲜嫩🐷🐷配合埋香甜嘅苹果😍😍😍真系超好味❣️❣️香煎带子樱花虾意大利饭真系好出色🌟带子煎香鲜美🦐樱花虾同干鱼子嘅咸香🐟再加上芦笋嘅清新🌱每一啖都满足😋蟹肉牛油果多士都系一个好选择👈蟹肉嘅鲜味🦀同牛油果嘅滑润🥑完美结合清爽嘅青瓜🥒🥒同埋香脆嘅多士😍😍饮品方面☕Latte就真系非试不可🚫咖啡香浓郁☕饮落去先系咖啡嘅苦涩🔝跟住奶香滑顺🥛最后榛子嘅香甜🌰味道层次分明🎶每一啖都享受😍总括来讲📝Mozy Cafe & Bar系一个好正嘅地方📍无论系想食好嘢👀定系想揾个地方轻松下🛋️都系一个好选择🎯下次你喺铜锣湾🛍️不妨试下啦👣
一入去就觉得好舒服😌环境写意🎨好适合同三五知己倾吓计👥

真系够晒味👅