2019-09-29
初开店时已经食过,朋友们一致喜欢,自助入座模式,先向收银处点餐及付款,之后就有店员送餐,餐具需要时可自取,环境算宽敞,用餐范围有室外及室内可选择,闻说选材来自意大利,所以价钱都算合理。本身好钟意食火箭菜,无论配乜做沙律,我都会偏爱佢,加上流心水波蛋,正!!经典凯撒沙律加上羽衣甘蓝及松露朋友至爱,每啖充满浓浓嘅芝士及松露,好好好味!五重芝士pizza,边五重呢?就系淡淡嘅乳清芝士、质感比较烟韧嘅水牛芝士、强烈味道嘅蓝芝士、奶味很浓厚嘅软芝士、口感温和幼滑嘅芳提娜芝士,芝味十足!把酒谈心嘅最佳小食食完烤焗食物后,饮返杯冰冻Ever Green,成个人都refresh返哂都系初开业旧版嘅Tiramisu比较好味就是Banana + Toffee的意思,焦糖香蕉批,睇落呢个组合好似爆甜,但事实唔会太甜,每次嚟到必食嘅甜品虽然系要walk in,有无位都系靠彩数,但地点实在太方便,I'll be Back!!
经典凯撒沙律加上羽衣甘蓝及松露
朋友至爱,每啖充满浓浓嘅芝士及松露,好好好味!
把酒谈心嘅最佳小食
都系初开业旧版嘅Tiramisu比较好味
就是Banana + Toffee的意思,焦糖香蕉批,睇落呢个组合好似爆甜,但事实唔会太甜,每次嚟到必食嘅 甜品