2021-07-22
呢个周末去咗铜锣湾shopping☺️行到攰当然要揾吓嘢食啦😛经过见到呢间moo moo plus🍔 之前喺观塘试过分店,觉得几唔错😋😋今次cwb呢间加上个Plus😇 格调都高级好多😍相信野食都会更好味,所以就入去试吓😙🍔 经典之堡 ($108)嚟得呢度当然要试吓招牌菜汉堡😋店员好细心,主动提出帮我地将汉堡一分为二☺️汉堡扒好厚,虽然唔算好多肉汁,但胜在肉味极浓🤩面包涂咗蒜蓉酱,再加埋特制moo moo酱,好香好滋味🤤🍝 肉丸意大利面 ($148)系一个经典嘅蕃茄意大利面🍅 肉丸俾得好慷慨,又多又大粒😍口感扎实,又重肉味👍🏼🍖 鸡翼拼盘 ($88/ 8pcs)鸡翼爱好者必点嘅菜式😆因为除咗可以食到大量鸡翼外,仲可以试到唔同嘅口味😋😋今次系5款口味入面拣咗2款:水牛城鸡翼同南乳脆皮鸡翼🍗两款都好惹味😋😋重口味嘅人一定钟意💕🌹 Rosy Sparks ($68)食汉堡又点少得汽水呢😌呢杯用玫瑰花同柚子,再加上梳打水混合而成嘅比平常普通汽水,更健康,更清新好味😋🍍 Exotic Babe ($68)由热情果,芒果同菠萝成制成嘅冰茶🧊清凉又解渴😙 仲有好多果肉,好清新😆
🍔 经典之堡 ($108)
🍝 肉丸意大利面 ($148)
🍖 鸡翼拼盘 ($88/ 8pcs)
🌹 Rosy Sparks ($68)
🍍 Exotic Babe ($68)