2023-10-24
11月份系乖乖返工月,所以10月份的连三假期要好好珍惜!星期日想好好享受一个假日Brunch,走到礼顿道时见到一间精酿手工啤餐厅,高高既楼底感觉好舒服,门口有半露天位置提供(佢地系宠物友善餐厅黎架!),放工黎个Happy Hour都不错!周末美式早餐系列American Style Breakfast最平$58就有交易,提供既款式仲有好多🤝点选任何一款全日早餐仲可以加$198 {Happy 120} 二小时任饮特选手工啤酒,鲜斟鸡尾酒,特选红酒,特选白酒,有汽白酒,苹果汁,橙汁,可乐❤️Marine Al Day Combo双蛋加煎虾,盲曹鱼柳配菠菜忌廉汁烟熏三文鱼,烤蕃茄,焗茄汁豆加新鲜生果,仲有大大只牛角包🥐,咁大份我都食得哂架😂最出色系盲曹鱼柳,鱼皮煎得好香脆鱼肉仲系滑滑的!Omelette & Steak Combo三只蛋份量既奄列,馅料选择左烟肉、洋葱同香肠既配搭,馅料份量多到爆出黎,每一啖都有😅牛板腱我地要左medium,外层烧得好焦香,肉汁锁得几好,咬落去时会爆出黎!Happy Day Waffles饮住手工啤又想配份甜点,佢地出名既自家窝夫🧇当然系我目标🎯外脆内
Marine Al Day Combo
双蛋加煎虾,盲曹鱼柳配菠菜忌廉汁
烟熏三文鱼,烤蕃茄,焗茄汁豆加新鲜生果,
仲有大大只牛角包🥐,咁大份我都食得哂架😂
最出色系盲曹鱼柳,鱼皮煎得好香脆鱼肉仲系滑滑的!
Omelette & Steak Combo
Happy Day Waffles
饮住手工啤又想配份甜点,佢地出名既自家窝夫🧇当然系我目标🎯外脆内软仲满满蛋香,唔怪得咁多人推介!
No.4
我唔系太熟悉手工啤,所以向专业人士寻求推介😂我个人比欢有果味既(易入口麻~)店员推介左No.4 有Strawberry 口味既,入口时酸度相对较高唔似一般饮到既果味酒,果味好香好易入口,如果喜欢酸酸的值得一试!❤️
No.13 North Brewing Elemental
黑啤类别,口味偏向厚身同浓!适合喜爱黑啤既朋友🧑🤝🧑,即系适合「优灵先生」😂😂佢已经谂定下次饮边只了🙃
*设有加一服务费