2018-01-09 171 浏览
发觉呢期成日出铜锣湾,呢日就放弃佐成日食既日本野,拣佐间CAFE 食下意粉。拣DAZZLING 系一来就脚 (皇室堡),二来环境唔错,而最紧要系朋友介绍,算系一间台式CAFE。个日唔算多人,等佐五分钟就入到黎,可能早瓜,我地12点几就到。入到黎环境真系唔错,空间感好强,一D 都唔迫,坐得好舒服。我点佐个明太子意大利粉SET,朋友就点佐个奶油鸡菇义大利长通粉。我个SET 跟SET 点佐个仲夏热带水果茶。个意粉唔算好大份,但坚多明太子,钟意食明太子会觉得相当满足﹗水果茶都好正,一杯水果另上一壸果茶,份量大概可以冲到杯半左右啦﹗成个SET 感觉都相当清新,配合埋个环境感觉真系几好﹗好适合系度HEA 下时间朋友个份奶油鸡菇义大利面就真系不敢恭维啦,不过唔好误会,主要系我自己唔食菇,但朋友好似都几满意呢度唯一唔好可以话系等上菜比较耐啦,当日就等佐20分钟左右,但有个舒适既环境等又唔系太大问题,都会再黎试下其他菜式
明太子义大利面
仲夏热带水果茶