2019-05-05 1196 浏览
Zakka (铜锣湾)铜锣湾百德新街22-36号翡翠明珠广场1楼Festiva 4号舖-🔸TIRAMISU BANANA🍌 PANCAKE 🥞 同闰蜜下午茶 ☕️ 叫咗个pancak试吓个人觉得意大利芝士饼同香蕉系一个非常正嘅配搭!本身两样自己都好钟意食 tiramisu嘅味粉好香 将pancake嘅味道层次提高左👍🏼加上香蕉🍌口感亦都丰富左 香蕉有creamy嘅感觉😋 Pancake用嘅忌廉 都系有意大利芝士饼味细节做得几好👌🏼只系略嫌pancake质地有啲厚实但整体尚算不错😄🔸BLUEBERRY PANCAKE 🥞 另外亦都有叫埋佢哋嘅蓝莓pancake试吓🤗呢款味道比较清香 冇以上嘅咖啡味咁浓郁 非常香带甜👍🏼 呢款嘅忌廉 都系蓝莓味嘅😍Pancake上面仲有好多蓝莓粒粒同其他杂莓🤤啖啖忌廉加上pancake 非常满足 但食多两块 都开始有啲滞😅
Zakka (铜锣湾)
🔸TIRAMISU BANANA🍌 PANCAKE 🥞
同闰蜜下午茶 ☕️ 叫咗个pancak试吓