Zeng推出左最新情人节set,真心好食😍环境又靓,坐outdoor更加正🌃望住个海景😌前菜- 龙虾红椰菜沙律&吞拿鱼墨西哥卷龙虾超嫩超正🤩✨配埋浓郁嘅龙虾汁👍🏻Tacos皮好香脆!配新鲜嘅呑拿鱼他他👏🏻周打蚬汤用料十足😝✨入口creamy带子•蟹肉•杂海鲜配韩式茄汁扁意粉好多新鲜蟹肉😍扁意粉口感烟韧,好食💓 韩式茄汁偏辣,但整体食落清新唔腻❤️美国黑格斯西冷伴香草牛油 •黑松露烧汁牛扒一向系佢哋嘅signature✨牛肉脂肪分布均匀,入口油脂柔嫩厚实🤤慢煮野菌鹅肝酱酿鸡卷伴菠菜忌廉汁呢款好特别🤩鸡肉酿左野菌鹅肝酱再去慢煮🫶🏻好嫩嘅鸡肉,伴碟嘅薯蓉都超好食😋红色恋人芝士蛋糕芝士蛋糕酸酸甜甜好清新,系轻乳酪嘅感觉💓上面仲有柚子雪芭✨好满足💕情人节特饮 - 1杯cocktail 1杯mocktail 🍸两杯设计都好靓🥂mocktail似提子汁酸酸甜甜好好味😋cocktail加左覆盆子去整,好特别~另外推荐佢哋嘅Seasonal PromotionSeafood Platter $268每款都可以试到 - 生蚝、螺、虾、蓝青口海鲜好新鲜!青口同螺好细心地已经挑好情人节带另一半去食一定开心

前菜- 龙虾红椰菜沙律&吞拿鱼墨西哥卷

慢煮野菌鹅肝酱酿鸡卷伴菠菜忌廉汁

红色恋人芝士蛋糕

另外推荐佢哋嘅Seasonal Promotion

Seafood Platter $268
每款都可以试到 - 生蚝、螺、虾、蓝青口
海鲜好新鲜!青口同螺好细心地已经挑好

情人节带另一半去食一定开心