2020-10-19 1039 浏览
葵涌工业区里面既隐世好食饭堂,一到午餐,下午茶呢度就会有好多人食。一路都知道但系冇试过,所以今日就俾个机会佢!呢度嘅特色系可以自助拎汤!呢度嘅汤唔算话好龙尾不过有啖汤水饮都已经唔差!🙊我哋叫咗两碟叉烧饭($28)同埋一个干炒牛河($38)呢个价钱已经包埋嘢饮㗎喇😌呢度嘅叉烧饭真系冇得弹!叉烧够浓又够半肥瘦,第二啲地方食都唔及呢一度咁好食!劲多白饭仲要俾埋好多菜,唔会好似出边得一两条咁少👍🏿一定可以均衡饮食🤩佢嘅干炒牛河都好有镬气!一碟望落去d牛都比得唔少,仲要大大份真系超级抵食!加埋辣椒酱咁就一绝喇😆呢度嘅卫生都好足,见到佢哋会用消毒酒精抹每一张枱!仲有佢哋会请有需要自力更生嘅残疾人士,真系超有爱心!😍 呢间一定会番食!🤩

叉烧饭

干炒牛河