依间以我所知系出名既都,所以我就提早打电话book,可能两个人既关系都好易就book到。咁个环境大致上都几阔落既,职员态度都温和既。咁我就长话短说,讲返d食物先。火之梦寿司山 - $148依个就好出名既,好多人都推荐食依个我就叫黎试下,我发觉佢系几足料,先讲上面个浸先,上面有海胆同蟹肉铺系上面,下面仲有酱同三文鱼卵,整系个卖相都已经好吸引人!跟住寿司卷入面仲有玉子同青瓜,一齐食既味道唔错!鹿儿岛和牛他他 - $188拮穿个蛋黄捞埋一齐食,佢就算生都好,食落都唔觉腥,几烟。串烧活白鳝 - $88烧鸡肾 - $32烧白鳝唔知点解我觉得去边间居酒屋都好似点都好食既,系烧既但你食落口系唔会干,d肉汁锁左系入面,味道都好足够,啖啖都系肉。烧鸡肾就冇乜特别亦都冇挑剔既地方,爽口,送酒都一流。七味鸡软骨 - $22酱味烧墨鱼嘴 - $48我系钟意用鸡软骨黎送酒既,鸡软骨咸咸地又爽口,正!墨鱼嘴咬落好弹牙,都值得一试既House sake 300ml - $208我就仲未对酒好了解,所以都问左店员边d饮落系易入口同舒服,又可以送野食,佢就推荐左我试依一只,佢饮落真系好舒服,饮完会好想送下野食,有机会既

火之梦寿司山 - $148

鹿儿岛和牛他他 - $188
拮穿个蛋黄捞埋一齐食,佢就算生都好,食落都唔觉腥,几烟。

串烧活白鳝 - $88
烧鸡肾 - $32
烧鸡肾就冇乜特别亦都冇挑剔既地方,爽口,送酒都一流。

七味鸡软骨 - $22
酱味烧墨鱼嘴 - $48
我系钟意用鸡软骨黎送酒既,鸡软骨咸咸地又爽口,正!
墨鱼嘴咬落好弹牙,都值得一试既

House sake 300ml - $208
我就仲未对酒好了解,所以都问左店员边d饮落系易入口同舒服,又可以送野食,佢就推荐左我试依一只,佢饮落真系好舒服,饮完会好想送下野食,有机会既,我都会私底下买依只酒比自己relax or送野食!

2020-10-12