2021-03-30
📍锦上路 -#CoHee Studio——-烟鸭胸牛油果柚子酱贝果-北海道带子三文鱼籽炒蛋洋葱意式拖鞋包-Dirty-Hojicha Latte (Ice)——呢间Cafe我收藏左一段时间 终于平日过咗嚟试啦 原来平日都几多人 都系要等位 我谂星期六日 应该仲夸张🤣🤣——-我同朋友叫左两个包share,首先 烟鸭胸牛油果柚子酱贝果 超足料 牛油果劲多 烟鸭胸都有4-5片左右 真系劲足料😋 贝果🥯口感烟韧 唔算干身 配上柚子酱几清新 唔错呀👍🏻 可惜我冇影到个包 冇图放出嚟参考 挂住食🤣-另一款 北海道带子三文鱼籽炒蛋洋葱意式拖鞋包 好好食😋 拖鞋包会松软过贝果 分量睇落去会大分啲🙈 呢个配搭一定唔会唔好食🤣带子加三文鱼籽配炒蛋🤤 真系好好味💕炒蛋分量都多跟咗两粒带子加少许三文鱼籽 都算抵食 够饱肚 ☺️——-佢地嘅饮品几出色🥰 Dirty,Hojicha Latte都好好饮😋 杯Dirty我觉得冲得好靓 唔会好苦 奶够冻 奶味比例啱啱好 我目前最中意呢间cafe嘅Dirty🥰🥰-Hojicha Latte 一样出色 焙茶味够浓够香 唔会死甜 带少少甘味 本身中意饮焙
-#CoHee Studio
-烟鸭胸牛油果柚子酱贝果
-北海道带子三文鱼籽炒蛋洋葱意式拖鞋包
-Dirty
-Hojicha Latte (Ice)
可惜我冇影到个包 冇图放出嚟参考 挂住食🤣
带子加三文鱼籽配炒蛋🤤 真系好好味💕
炒蛋分量都多跟咗两粒带子加少许三文鱼籽
都算抵食 够饱肚 ☺️
——
-Hojicha Latte 一样出色 焙茶味够浓够香 唔会死甜 带少少甘味 本身中意饮焙茶嘅你 唔好错过🥰