走进这家铁板烧,原来味觉旅程可以咁刺激!前菜嘅凉拌小龙虾,肉嫩而且清新,个沙律都酸酸甜甜好开胃🥗。杋立贝鲜到爆炸,一啖落肚已经觉得这趟路冇白走。甘鲷煎到表层微脆,却保持肉质水润,配上黑松露薯蓉汁,正到无话可说😋。话说番个鲍鱼,簿切到透光又爽滑,配上自家鲍鱼肝酱,味道层次分明。再个鹅肝多士,烤到表皮香脆,内里却温软细滑,搞到我一边食一边点头。甜品部分,焦糖多士啲糖浆㶶得嚟脆得嚟甜,而青柠啫哩则够酸爽清新,喺饱滞中带来一丝清爽🍮。最后𠮶碟A4和牛,佢嘅油花分布得均匀,热辣辣嘅肉质松化又多汁,真系有种内心狂欢嘅感觉!食物到服务都一流,如果你想揾一个味蕾上嘅惊喜,记住要mark实这家铁板烧。转角遇到爱嘅感觉,原来系铁板上跳舞嘅火花同埋烟味间发现嘅。👌🔥