2022-06-15
位置较为偏僻既元朗锦上路CoHee Studio 经常都排晒队等超左一个钟都好平常既事😅, 所以建议大家可以预多少少时间去排队🚶🏻♀️🚶🏻, 不过呢到可以留低电话, 差唔多到你就会有位职员会📞通知小龙虾沙律三文鱼子牛油果bagel🦞🥑 🥯 牛油果同龙虾沙律既份量都几多, 🦞虾肉够多好好食, 牛油果够熟又唔会发黑, 面头再加左新鲜既三文鱼籽咬落去个包啖啖有爆珠嘅感觉同咸鲜味, 完全唔会觉得个🥯干, 侧边配上黑醋汁嘅杂菜沙律菜🥗亦都好Fresh, 酸酸地好开胃日式咖哩🐔饭🥘味道咖哩汁好丰富好香浓, 入面有薯仔🥔, 鸡肉同萝卜🥕所有野都炖得好淋, 而且咖哩味好入味, 上面仲有一层滑蛋炒得好creamy, 但就唔够厚同埋个蛋淡左D冇乜味蛋味, 不过整体黎讲都好食既试左好多人都推EARL GREY CHOCOLATE🍫☕ 真系几好饮,香浓既伯爵茶加埋朱古力令到整体唔会太甜, 茶味同朱古力味好夹👍🏻木版上装住三个样野既系Single origin, 单品手冲咖啡☕ , 中间果杯系一杯extra shot, 可以比你先试下只咖啡豆嘅原汁原味, 今次拣咗fruity D嘅Ethiopia Yirga
木版上装住三个样野既系Single origin, 单品手冲咖啡☕ , 中间果杯系一杯extra shot, 可以比你先试下只咖啡豆嘅原汁原味, 今次拣咗fruity D嘅Ethiopia Yirga Chefe, 带少少果酸同埋花香既味道, 同时有少少甘甜味道, 入口舒服唔苦涩, 而每杯☕都会跟一小兜放左几粒既杏仁