2020-09-22 387 浏览
事缘我11:34分经Foodpanda叫左一个炒肠粉同一个炒墨丸,因为跟据过往经验系会迟,但无今次咁差,我睇住个Foodpanda不停咁延迟左半个钟,咁咪打去铺头问下咩事,点知第一个听嘅男仔话未炒好,叫我等下,咁我话唔等啦,佢揾第二个男人听,我忍得把声系个四眼仔老细,佢系咁岩话“系讲句唔等就得架啦,自己打去取消啦”我话宜家系你地迟左又态度唔好啰。佢又话“我唔会理架,你自己打上去搞掂啦,但宜家系你唔等啰,唔系我唔炒啰。”我都试过即场买,但真系见住佢地得闲都挂住吹水唔做野。好嬲。唔会再帮衬。#因为我住附近,都有亲身去买,D人系懒散D,钟意吹水玩完先做野,一个糖水都要等20分钟以上,但鬼叫佢系我楼下又收得夜咩。

外卖送餐