餐厅: 麥記美食
资讯:

2017-03-04 636 浏览
第二次黎呢度食了!因为呢间好近我朋友屋企,每次去佢屋都会帮衬麦记上一次黎既时候系五六点,生煎包都冇哂,今日早左三点就去食个tea !! 三点钟就开始卖葱油饼,卖哂就冇架喇,所以好准时去,仲有人排队。。外面有几张枱仔啲人可以堂食既店面不大,不过选择有很多都系平靓正小食外卖了葱油饼,暖暖地啦,葱唔算多,有点油,仲以为限量既会好好味。不过$5 系好平既终于有生煎包食!不过系ok 姐,皮有点厚,挺痴牙。肉汁不错。不过呢,锅贴好味好多!好正丫煎得好脆,皮比生煎包薄,馅料都好足好好味丫食左第二次依然好正。所以原来系唔使食其他,就系狂食锅贴就够了lol 另外朋友俾左粒鱼蛋我试,都几好味下次叫埋先

外面有几张枱仔啲人可以堂食既
店面不大,不过选择有很多
都系平靓正小食
不过呢,锅贴好味好多!好正丫
煎得好脆,皮比生煎包薄,馅料都好足好好味丫

另外朋友俾左粒鱼蛋我试,都几好味
下次叫埋先
2017-03-04
5 分钟 (外卖自取)
  • 锅贴