2023-03-20 33 浏览
咩珍珠奶茶 奶盖 生果茶 仙草冻bla bla bla年中都试过唔少味道 其实黎黎去去都系咁上下味道 结果无意中发现左nuttea 以坚果做主题既饮品店 由于本人极钟意食nuts 所以就突登出左去试!menu好清晰 分晒类 仲介绍左类别不同之处 由于我锁定左一定要坚果类 最尾拣左<苹果脆脆枫糖坚果奶盖茶>同埋<伯爵朱古力坚果奶盖茶>店员俾饮管我同时又俾左只匙羹我 原来系等客人可以直接笔d奶盖食 个杯盖口又突登做大d 睇得出呢part店主好细心 杯盖上面亦介绍左3步曲先食奶盖 再45度饮奶盖加茶 最尾摇匀2杯比较底下 我会欣赏苹果个杯 一黎只色靓 二黎饮落系好fresh既味道 配埋d nuts好夹朱古力个杯 无谂到d奶盖都沟左朱古力 伯爵茶个味唔会因为朱古力既抢走左 佢地既奶盖好滑好creamy 下次一定要再试!

先食奶盖 再45度饮奶盖加茶 最尾摇匀